E-mail

info@whspr.nl

Telefoon

06 3611 9011

Studio

Voortsweg 204 A
7523CK Enschede

BTW-id

NL001947730B52

Soeters-header-6

_ kern

Een mobiele identiteit voor
Soeters projectmanagement

Rob Soeters is een ervaren projectmanager met een brede kennis en know-how op het gebied van mobiliteit. Hij weet wat hij wil, hij is kundig, heeft de nodige expertise en ervaring. Genoeg kwaliteiten dus die dat ook in de nieuwe identity moet uitstralen.
Tijdens de kernsessie kwamen de kernwaarden passie, drive, actief en doelgerichtheid naar boven. Met deze waarden is een bijpassende huisstijl ontstaan die zich makkelijk over allerlei media laat uitrollen.

_ inhoud

Allereerst is er een illustratie ontworpen, in de stijl van een metrolijn, waarin alle verschillende werkzaamheden binnen projectmanagement zijn weergeven.

Als er  wordt ingezoomd op dit proces worden drie metrolijnen zichtbaar die zich rond elkaar concentreren.

Samen vormen ze de letters R, O en B.

De R is rood en staat voor passie en drive.

De O is blauw en is zakelijk en doelgericht.

De B is groen en staat voor activerend en positief.

_ vorm

Hiermee ontstaat een beeldmerk dat samengevoegd met het woordmerk het logo van Soeters een persoonlijke touch geeft. De illustratie kan verder op verschillende media toegepast worden waardoor het geheel een dynamisch karakter krijgt.

_ de website

Tegelijkertijd met de identiteit is het ontwerp van de website gemaakt. De website is voor Soeters Projectmanagement een belangrijke tool om bestaande klanten en prospects op de hoogte te houden van de projecten waaraan Soeters werkt.

_ resultaat

Aan de nieuwe identiteit van Soeters wordt niet zomaar voorbij gegaan. Integendeel, relaties krijgen rond oud-en-nieuw een heerlijk flesje. Maar in plaats van het standaard flesje wijn is het dit keer een Dopper flesje waaruit op een duurzame manier een verfrissend slokje water gedronken kan worden.

Natuurlijk in een originele Soeters verpakking…

Ook tijdens een treinreis, wanneer er achter de laptop gewerkt wordt. komt de identiteit van Soeters goed naar voren.

Opdrachtgever:

Rob Soeters
Soeters projectmanagement

Soort:

_ Identity
_ Grafisch ontwerp
_ Webdesign