E-mail

info@whspr.nl

Telefoon

06 3611 9011

Studio

Voortsweg 204 A
7523CK Enschede

BTW-id

NL001947730B52

Onderstrohm-header-7

_ kern

No-nonsens identiteit
voor Onderstrohm

Tijdens de kernsessie kwam een doortastend, warm persoon naar voren. De kernwoorden die eruit sprongen waren passie, balans en vitaliteit. Met deze woorden en beelden moest de naam ook aanzetten tot beweging, sturing, stroming.

_ inhoud

Zo kwam het woord onderstroom naar boven. Dit woord gaf inspiratie tot een eigen variatie hierop namelijk; onderstrohm. De OHM in Onderstrohm verwijst enerzijds naar het symbool voor elektrische weerstand, en anderzijds naar het AUM/OM teken uit het hindoeïsme, wat staat voor alle stadia van bewustzijn. Deze klank verbindt alle lagen van bewustzijn met elkaar en haalt zo de onderstroom naar boven.

Het beeldmerk is een speels vormgegeven ohm teken maar tegelijkertijd kun je er ook een visje in herkennen, zwemmend in de (onder)stroom. Het visje kan meegaan met de stroom, er tegenin zwemmen of eruit springen; zo wordt de actie in het geheel weergegeven.

_ vorm

_ resultaat

Nadat de huisstijl was gerealiseerd lag de focus op de website. Na een tweetal interviews is de content hiervoor geschreven, zijn de visuals gerealiseerd en kon het ontwerp voor de website beginnen. Na de live gang van de website zijn er visuals gemaakt waarmee de klant zelf makkelijk op social media berichten kan plaatsen, hierdoor is een consequente professionele uitstraling ontstaan waarin de klant zich thuis voelt als een vis in het water.

Opdrachtgever:

Kitty van der Linden
Onderstrohm

Soort:

_ Naam creatie
_ Identity
_ Webdesign
_ Web teksten